Οι αξίες μας

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1995 τα πρώτα της βήματα, πραγματοποιώντας πωλήσεις και επισκευές Η/Υ και περιφερειακών και παραδίδοντας μαθήματα πληροφορικής.

Από τότε έχουμε εμπλουτίσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό την εμπειρία μας, έχουμε συνεργαστεί σχεδόν με όλες τις γνωστές εταιρίες του χώρου της πληροφορικής και πλέον έχουμε επικεντρώσει το ενδιαφέρον μας :

στην εμπορία-συντήρηση-επισκευή : υπολογιστών (σταθερών - φορητών), περιφερειακών, φωτοτυπικών μηχανημάτων, ταμειακών μηχανών

στην εμπορία αναλωσίμων όλων των προαναφερομένων μηχανημάτων,

στην εγκατάσταση και παραμετροποίηση δικτύων, και τέλος

στον τομέα των customized εφαρμογών «on demand» (εφαρμογές που αναπτύσσονται ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη).

Έχουμε ολοκληρώσει πάνω από 30 μεγάλα έργα πληροφορικής μεταξύ των οποίων : μηχανοργάνωση είκοσι δύο (22) Δήμων και Επιχειρήσεων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μηχανοργάνωση δέκα (15) Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων, συνεργασία με εμπορικές και κατασκευαστικές επιχειρήσεις σ’ όλη την ηπειρωτική ελληνική επικράτεια κ.α.

Σοβαρότητα, αξιοπιστία, αμεσότητα και οικονομική διεκπεραίωση των έργων μας σε συνδυασμό με την ικανοποίηση των πελατών μας, είναι η δύναμη που τροφοδοτεί την αδιάλειπτη  και επιτυχημένη παρουσία μας.

Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας συζητάμε, αναγνωρίζουμε και διαμορφώνουμε τις ανάγκες τους ή απλά ακολουθούμε τις προτροπές τους. Η πώληση εξοπλισμού δεν αποτελεί αυτοσκοπό μας. Βασικός στόχος, που αποδεικνύει τον λόγο προτίμησης των πελατών μας, είναι  να αποκομίσουν το μέγιστο δυνατό όφελος από τον χρησιμοποιούμενο εξοπλισμό, είτε ονομάζεται σχολική πρόοδος, είτε οικιακή χρήση, είτε επιχειρηματική ανάπτυξη, είτε εμπορική κερδοφορία.

«Αναβαθμίζουμε» συνεχώς το επίπεδο των γνώσεών μας, τόσο μέσω επισκέψεων και επαφών με τις γνωστές εταιρείες του χώρου, όσο και με ενημερώσεις σχετικά με όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο μας.

Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας το πιο σύγχρονο, το πιο φιλικό, το πιο αξιόπιστο, το πιο επικερδές.


SERVICE

Στην εμπειρία μας και στις γνώσεις θα βρείτε τις λύσεις σε όλα τα πληροφοριακά προβλήματα.

Ξεκινώντας από υπολογιστές, περιφερειακά και δίκτυα, περνώντας μέσω φωτοτυπικών μηχανημάτων και ταμειακών μηχανών, είτε είστε μαθητής, είτε επαγγελματίας, είτε επιχείρηση, είτε δημόσιος φορέας (είτε απλά … χρήστης τέλος πάντων), τα εμπόδια στον τομέα της πληροφορικής αποτελούν παρελθόν.

Με ένα τηλέφωνο ή με μία επίσκεψη θα το διαπιστώσετε και οι ίδιοι. Άμεσα – αξιόπιστα – οικονομικά θα επιληφθούμε παντός είδους προβλήματος.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η ατυχίας σας να διαρκέσει όσο το δυνατόν λιγότερο και να μην επηρεάσει καθόλου την πρόοδο  ή την εργασία σας.

Γνωρίζοντας τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε, στεκόμαστε δίπλα στον επιχειρηματία και τον φορέα και επισκεπτόμαστε τον χώρο σας , ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν φωτοτυπικά μηχανήματα, δίκτυα και customized εφαρμογές. Σας ενημερώνουμε άμεσα για το κόστος και τον χρόνο επισκευής/συντήρησης ώστε να προγραμματίσετε πιθανές αλλαγές στο χρονοδιάγραμμά σας γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα.

Η μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο και η μακροσκελής λίστα των έργων που έχουμε ολοκληρώσει με αναγνωρισμένη επιτυχία, εγγυάται την έγκαιρη, ορθή και βέλτιστη οικονομικά επέμβασή μας.