Οι αξίες μας

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το κατάστημα Άβαξ Technology λειτουργεί από το 1998 στην πόλη του Αμυνταίου, όλα αυτά τα χρόνια η μεγάλη εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει τη μεταφέρουμε στον πελάτη μας με μεγάλη υπευθυνότητα και σεβασμό.


SERVICE

Στην εμπειρία μας και στις γνώσεις θα βρείτε τις λύσεις σε όλα τα πληροφοριακά προβλήματα.
Ξεκινώντας από υπολογιστές, περιφερειακά και δίκτυα, περνώντας μέσω φωτοτυπικών μηχανημάτων και ταμειακών μηχανών,
Με ένα τηλέφωνο ή με μία επίσκεψη θα το διαπιστώσετε και οι ίδιοι. Άμεσα – αξιόπιστα – οικονομικά θα επιληφθούμε παντός είδους προβλήματος.
Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η ατυχίας σας να διαρκέσει όσο το δυνατόν λιγότερο και να μην επηρεάσει καθόλου την πρόοδο  ή την εργασία σας.
Γνωρίζοντας τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε, στεκόμαστε δίπλα στον επιχειρηματία και τον φορέα και επισκεπτόμαστε τον χώρο σας , ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν φωτοτυπικά μηχανήματα, δίκτυα, συστήματα ασφαλείας, μηχανοργάνωση, μηχανογράφηση της επιχείρησής σας. Σας ενημερώνουμε άμεσα για το κόστος και τον χρόνο επισκευής/συντήρησης ώστε να προγραμματίσετε πιθανές αλλαγές στο χρονοδιάγραμμά σας γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα.

Η μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο και η μακροσκελής λίστα των έργων που έχουμε ολοκληρώσει με αναγνωρισμένη επιτυχία, εγγυάται την έγκαιρη, ορθή και βέλτιστη οικονομικά επέμβασή μας.